Viertron BV

Plattegrond

Zuideinde 2
2991 LK Barendrecht
Nederland
0180-618355
www.viertron.nl
 

ruimte

Baroniezaal
 

noviteiten


Musical Fidelity
weet ons al jaren te verwennen met hoogstaande componenten. Niet alleen overtuigend door muzikaliteit maar ook bouwwijze en materiaalkeuze. Een no nonsense benadering zonder enige compromissen. Onlangs is Musical Fidelity een frisse nieuwe weg ingeslagen en heeft de gehele lijn top-down herzien. Uiteindelijk is de opbouw van de Musical Fidelity lijn als volgt: Titan, AMS/Primo, M6 en M3. Op de VAD Show zullen wij de eerste drie lijnen tonen, die vrijwel geheel uit primeurs bestaan.

Meridian heeft in het recente verleden de systemen in vier lijnen onderverdeeld, te weten Compact Systems, Music Systems, Movie Systems en Media Server Systems. Het zal de lezer niet ontgaan dat er een gedachte schuilgaat achter deze indeling. De spil in deze systeemopbouw zit Ďm in de pure kwaliteit. Met de sporen meer dan verdiend in de digitale audio is Meridian erin geslaagd het digitale en analoge als geen ander samen te brengen. Het bewijs zullen we leveren met het tonen van de Meridian DSP7200 en DSP5200 digitale luidsprekersystemen, die het hart van zowel een Movie, Music of Media Server System kunnen vormen. De primeur komt van Meridian Sooloos. Deze tak vertegenwoordigt de Media Server zijde van de systemen. De opbouw van een Sooloos systeem is even simpel als geniaal. Denk aan een oversized iPod die muziek van ongekend hoge kwaliteit van de server naar de installatie transporteert. Meridian Sooloos introduceert de Control 10v2.Supra is inmiddels een bekend lid van de Viertron productfamilie. Met een uitermate uitgebreid en betaalbaar kabelpakket heeft het merk de Nederlandse markt weten te veroveren. Voor alle toepassingen zijn kabels en connectoren, voor ieder budget is er een oplossing te bedenken. Zonder aan muzikaliteit in te boeten. Vernieuwend is Supra op vele vlakken, met als noviteit een gloednieuwe HDMI kabel.

iMerge Voor de serieuze domotica oplossingen heeft Viertron iMerge in het pakket opgenomen. Het Engelse iMerge was de eerste fabrikant die opslag van CD content op harddisks aanbood. Nog altijd koploper op dit vakgebied biedt iMerge server- en cliŽntoplossingen over IP voor zowel muziek als film. Noviteit is de introductie van de MS1 HD mediaserver.

Acoustic Energy is al decennia bekend met kleine, doch zeer krachtige luidsprekers. Wolven in schaapskleren zo je wilt. Dit superbekende merk komt nu met een geheel nieuw ontwikkelde lijn naar de Nederlandse markt, de Radiance lijn. Met de modellen Radiance 1, 2 en 3 is er voor iedere wens een verantwoorde oplossingTutondo Van Italiaanse bodem presenteert Viertron de Oh by Tutondo lijn van luidsprekers. Design verheven tot kunst, dat kan je aan de Italianen wel overlaten. Kleurencombinaties te over van deze bolvormige supersatelliet sub-hifi speakers.Actie
Verder houdt Viertron een actie voor garantiepashouders: zij mogen (maximaal 4) CDís/DVDís per kaarthouder meenemen om te laten wassen/recoveren. Viertron zal op de VAD Show een CD cleaner aanwezig hebben waarmee zwaar beschadigde schijfjes weer als nieuw gemaakt kunnen worden