Monitor Audio Nederland B.V.

Plattegrond

Huizerweg 13A
1261 AS Blaricum
Nederland
035-6295491
● www.monitoraudionederland.nl
 

ruimte

19 en 20
 

noviteiten


Monitor Audio

De Platinum Serie is recent uitgebreid met de PL200, een slankere, meer compacte versie van de PL300, maar met dezelfde geavanceerde techniek. De RX Serie, opvolger van de succesvolle RS Serie. Nieuw in de serie is de RX 2, een groter boekenplank model, verdwenen is de RS 5. De RX Serie is ook tegen meerprijs leverbaar in de hoogglans wit en zwart. Nieuw in het Monitor Audio programma; de Airstream 10, internet/WiFi, DAB, FM Radio

Roksan
De alom geprezen, vele malen door What Hifi met 5 sterren bekroonde K2 serie nu gecomplementeerd met de K2 speakers, ook al winnaar van 5 sterren door What Hifi.

Leema Acoustics
De Leema Tucana en Antila zijn vernieuwd, op de VAD presenteren wij de Tucana 2 en Antila 2. Natuurlijk de Altair, mono blokken, Pyxis, voorversterker en de Agena, Reference phono voorversterker. Nieuw in het programma, Elements, een wat eenvoudigere phono voorversterker.

IsoTek
De Aquarius, opvolger van de Mini Sub. Natuurlijk de Mira en Sirius en een aantal nieuwe Power kabels.

Blue Horizon
Uit de stal van IsoTek, de Blue Horizon ProBurn cable burn-in en Clean-iT, contactreiniger vloeistof.

TCI
Nieuw in het programma van Monitor Audio; het complete kabelprogramma van True Colours.

Vita Audio
De lang verwachtte R 2i, een compleet audiosysteem met DAB/DAB+/FM tuner, universele iPod/iPhone-dockingstation in een stijlvolle behuizing, in de kleuren walnoot, hoogglans zwart of wit.

Transrotor
De Dark Star, het nieuwste ontwerp van Jochem Rake, helemaal uitgevoerd in het zwart. Maar zoals het toonaangevende Duitse Hifi blad Audio zegt: hoewel helemaal in het zwart uigevoerd worden wij niet treurig van deze draaitafel in tegendeel .

Custom design
Monitor Audio heeft de Custom design produkten gebruikt in de folder van de nieuwe RX serie, dit zullen wij ook doen op de VAD Show.