Latham Audio bv

Plattegrond

Belsebaan 3a
5131 PH Alphen (NB)
Nederland
013-5082411
● www.latham.nl 
 

ruimte

36, 37 en 38
 

noviteitenZoals elke editie van de VAD heeft Latham Audio ook dit jaar weer veel spectaculaire primeurs te melden. Een aantal hiervan zijn al als sneakpreview tijdens de Summer Sounds Events door een select aantal bezoekers beluisterd. Dit jaar zijn we nog gemakkelijker te vinden. Net als vorig jaar zijn we te vinden in kamer 38 en 37, maar nu hebben we ook kamer 36 vastgelegd. Vorig jaar was onze derde kamer nog op een andere locatie te vinden. In de eerste 2 kamers vindt u de producten van Naim en Neat en in kamer 36 de merken; Dynavector, NaimNet, Naim Label, Ultrasone, QED en Quadraspire.

Kamer 36
Dynavector

Nieuw voor de Benelux is de Dynavector P75 MKII Phonoversterker met Phono Enhancer technologie.

Naim
De nieuwe Naim all-in-one zal zijn debuut maken op de VAD show. De NaimUniti bezit een cd-speler, FM/DAB tuner, iPod compatibiliteit, Streaming en Internet radio.

NaimNet
Muziek over IP. Met NaimNet kunt u gemakkelijk overal muziek afspelen door het gehele huis. Bezoek onze proefopstelling voor een demonstratie.

Naim Label
In onze kamer kunt u veel nieuwe titels vinden van het Naim Label, zowel op CD als Vinyl. Natuurlijk kunt u alles ook vooraf beluisteren.

Ultrasone
Volledig nieuw is de Edition 8 hoofdtelefoon. Dit nieuwe topmodel moet u gehoord hebben! Dit is de nieuwe Stereoplay Referenz. Verder introduceren we de nieuwe portable hoofdtelefoon genaamd Zino. Deze lichtgewicht hoofdtelefoon maakt gebruik van S-Logic en ULE net als de duurdere modellen. Ideaal voor de reiziger met gevoel voor geluidskwaliteit.QED
Met ondersteuning van QED demonstreren we bezoekers de Airloc verbinding, waardoor uw luidsprekerpluggen via een koudlas worden verbonden aan de luidsprekerkabel. Ook vindt u hier de allernieuwste QED Reference en Signature lijn inclusief de nieuwe HDMI Signature.

 

Kamer 37 Naim XS-Range
Deze kamer moet zeker niet voorbij gelopen worden door de oriŽnterende muziekliefhebber. De XS-Range heeft een zeer goede prijs/prestatie verhouding. Met dit systeem stapt u gemakkelijk in en op een later moment kunt u door middel van upgrades uw systeem verder verbeteren. Natuurlijk demonstreren wij deze upgrades tijdens de VAD. De nieuwe reeks bestaat uit de CD5XS, NAT05XS, NAITXS, NAC152 XS, NAP155 XS en FlatCap XS. De apparatuur zal gedemonstreerd worden op luidsprekers van NEAT Acoustics. Gedurende het weekend zullen we diverse modellen demonstreren.

Kamer 38 Naim DAC en Ovator s-600 Luidspreker
Kon tijdens Summer Sounds alleen nog een preproductie model worden getoond van de Naim DAC vanaf de VAD kunnen we daadwerkelijk de uiteindelijke versie demonstreren. De DAC is een uiterst flexibel inzetbaar product. Wij zullen hem voornamelijk demonstreren met de HDX harddisk speler en de CDX2 met digitale uitgang. Verder laten wij u kennismaken met de gloednieuwe Ovator S-600 luidspreker. Deze nieuwe Naim luidspreker maakt gebruik van de door Naim ontwikkelde BMR techniek. De S-600 zal de eerste zijn van een geheel nieuwe reeks Naim luidsprekers.